maanantai 16. marraskuuta 2015

Koirakuvaus mijöössä tai studiossa säällä kuin säällä

Avasin reilu viikko sitten Jumalniemen kauppakeskukseen Joulupuodin ja studion. Myymälässä on paikallisten yrittäjien tuotteita myynnissä ja pieni kuvausstudio. Edellisessä postauksessani kerroin hieman, kenen tuotteita täällä on.

Viime viikolla sain myyntiin myös paikallisen yrityksen Ole Hyvä -tuotteet. Ole Hyvä on ekologinen pesuainesarja. Heiltä löytyy siivoussuihkeet, pyykkipulverit, shampoot ja nyt myös koirille suunnattu Luonnollinen Kamu -tuotesarja.

Pari kuukautta sitten haimme facebook sivustoni Valokuvaaja Sofia Virtanen -kautta koiramalleja edustamaan tuotesarjaa. Hakemusten määrä yllätti minut, sekä Ole Hyvä yrityksen henkilöt :)
Valikoimme kuusi koiraa kuvauksiin. Syksyn aikana kuvasin koirat Kotka, Karhula ja Hamina -akselilla. Tässä postauksessani ranskanbuldoggi Onni, sekarotinen neiti Lara sekä Kiinanharjakoira Minni.

Koiria ja lapsia on ihana kuvata. Sateisina päivinä kuvaukset onnistuu loistavasti PopUp studiollani Jumalniemessä. Jumalniementie 7 (Anttilan kauppakeskus).
Kuvaukset ovat ilmaiset 19.12 asti. Maksat vain tilaamistasi kuvista. Valittavaissa on jouluinenmiljöö tai mustatausta. Alla Lapinkoira joulumiljöössä.
Kuvausajan varaus nrosta 040 5529 885












Ei kommentteja:

Lähetä kommentti